KHL

KHL: Neftehimik – Ak Bars Kazan

Vihje: Ak Bars Kazan Kerroin: 1.73 Alkaa: 3.12. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

KHL-kierrokselta haetaan lapulle vierasvoittoa, kun sarjan jättiläisiin lukeutuva Ak Bars Kazan matkustaa Neftehimikin vieraaksi.

Tasoero on valtava vierasjoukkueen hyväksi

Ak Bars Kazan on vuosi toisensa perään yksi sarjan suurimmista mestarisuosikeista. Niin myös tänä vuonna ja se on jälleen näkynyt heti alusta lähtien, sillä joukkue on Itäisen konferenssin kärki tällä hetkellä. Sen sijaan Neftehimik on jäämässä kovaa vauhtia pudotuspelien ulkopuolelle, koska 31 ottelusta on kertynyt ainoastaan 20 pistettä.

Varsinkin joukkueen oma pää vuotaa pahemman kerran, sillä omiin on kolissut hurjat 112 maalia. Tämä ei tiedä hyvää, kun vastustajaksi saapuu kivikovan hyökkäyksen omaava Ak Bars Kazan, joka on kaiken lisäksi viisikkopelissä aivan sarjan parhaimmistoa. Tasoero on niin valtava, että NordicBetin tarjoama 1.73 kerroin otetaan empimättä mukaan lapulle.