KHL

KHL Playoffs: Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit

Vihje: Jokerit jatkoon Kerroin: 3.70 Alkaa: 2.3. klo 13:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

KHL Playoffs 2021 starttaa! Otetaan katsaus pudotuspelisarjojen kohteisiin, joita on tarjolla muun muassa Coolbetin pelilistoilla.

Tuleeko Jokereiden keväästä pitkä?

Jokerit ei pääse läheskään yhtä hyvästä tilanteesta pudotuspeleihin kuin viime vuonna, jolloin tekeminen oli nousujohteista kauden loppua kohti. Nyt taso on heilahdellut ja kokoonpano on elänyt. Tämän lisäksi kaikki Jokereiden ottelut tullaan pelaamaan vieraskaukalossa. Terveystilanne on kuitenkin ilmeisesti paranemaan päin ja kaikki tärkeimmät palaset ovat käytettävissä.

Lokomotiv Jaroslavl on laadukas joukkue, mutta ei todellakaan mikään lyömätön. Kaiken lisäksi joukkueen riveistä puuttuu tärkeä hyökkääjä Anton Lander, joka loukkaantui runkosarjan viimeisissä kamppailuissa.

Joukkueet kohtasivat runkosarjan aikana neljästi ja voitot menivät Jokereiden hyväksi 3-1. Liian suurta huomiota ei kannata alkaa sille, että kaikki pelit pelataan vieraissa. Helsingissä halli olisi ollut joka tapauksessa tyhjänä ja kotietu on ollut olematon läpi kauden. Venäjällä yleisöä pääsee sisään, joten se sytyttää varmasti myös Jokereiden pelaajat.

Lokomotiv on suosikki ottelusarjaan, mutta ei todellakaan noin iso, mitä Coolbetin kertoimet antavat ymmärtää. Näin ollen lyödään lapulle Jokereiden jatkopaikkaa 3.70 kertoimella.