KHL

KHL: Sotshi – Jokerit

Vihje: Jokerit Kerroin: 1.70 Alkaa: 5.1. klo 16:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Mainiossa vireessä oleva Jokerit on matkustanut KHL:ssä Sotshin vieraaksi. Mikään muu ei vieraskaukalosta kelpaa kuin täysi pistepotti.

Jokereilla selvä suosikin asema

Helsinkiläiset ovat napsineet viime otteluissa kovia päänahkoja. Kovin mahdollinen voitto jäi kuitenkin vielä haaveeksi, kun viime ottelussa CSKA Moskova oli jatkoajan jälkeen vahvempi. Jokereiden voitto oli hyvin lähellä, mutta henkilökohtaiset virheet ratkaisivat kamppailun isännille.

Nyt vastus ei ole lähelläkään tuota, joten jos peliesitys pysyy vastaavana, niin luvassa on taatusti voitto. Jokereilla on kokoonpano löytänyt viime peleissä muottinsa, kun suurin osa pelaajista on terveinä. Näin ollen tulosten parantuminen ei ole mikään yllätys, sillä onhan helsinkiläisten rosteri yksi sarjan parhaimmista.

Hyvät otteet jatkuvat tänään Sotshissa!