KHL

KHL: Spartak Moskova – CSKA Moskova

Vihje: CSKA Moskova Kerroin: 1.73 Alkaa: 9.3. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

KHL:n pudotuspeleissä pelataan kovalla tahdilla ja ensimmäiset jatkopaikat alkavat olemaan jaossa. Laittaako CSKA Moskova sarjan poikki?

CSKA Moskova on ollut omaa luokkaansa

Moskovan paikalliskamppailut ovat olleet yhden joukkueen show’ta, sillä suurin mestarisuosikki ei ole antanut armoa. Sarja on CSKA:lle jo voitoin 3-0, joten tänään joukkueella on mahdollisuus lunastaa jatkopaikka.

Kaksi edellistä ottelua ovat olleet melko selviä näytöksiä, joten Spartak Moskovan luotto ihmeeseen ei varmasti ole kovinkaan korkealla. Mikäli uskoa ei löydy, niin lähtö tulee taatusti tänään. On vaikea nähdä, että Spartak pystyisi edes loistosuorituksellaan kaatamaan selvästi joka osa-alueella dominoivaa CSKA Moskovaa.

Laitetaan lapulle CSKA Moskovan voitto maistuvalla kertoimella.