Jalkapallo

Konferenssiliiga: Alashkert – HJK

Vihje: HJK Kerroin: 2.23 30.09. klo 19:45
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Konferenssiliiga jatkuu jälleen torstaina, kun ohjelmassa on toisen kierroksen ottelut. HJK matkustaa Armeniaan, jossa vastaan asettuu Alashkert.

Alashkert – HJK

HJK aloitti lohkovaiheen tappiolla, kun LASK oli vahvempi Helsingissä. Myös Alashkert hävisi avausottelunsa, joten molemmat janoavat tänään avauspisteitä. Ne ovat myös erittäin tärkeät, mikäli haluaa pitää kiinni mahdollisuuksista jatkopaikkaan. Varsinkin Klubille jatkopaikka tästä lohkosta on ainoa tavoite. Näin ollen tänään vain voitto kelpaa. Alashkert on kuitenkin kotikentällä yllätysvalmis nippu, joten Klubin on lyötävä parasta pöytään.

Helsinkiläisten viime pelit ovat sujuneet mollivoittoisesti ja varsinkin maalinteko on tökkinyt. Paikoille joukkue pääsee, mutta terävyys puuttuu. Materiaalinsa puolesta Klubi on vieraskentälläkin suosikki, mutta nyt on tehoja saatava koneesta irti. Uskotaan siihen, että suunta tänään kääntyy ja vieraista irtoaa voitto.