Liiga

Liiga: KooKoo – TPS

Vihje: KooKoo Kerroin: 1.82 Alkaa: 30.10. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Perjantai-iltana Kouvolan illassa KooKoo saa vieraita Turusta, kun Lumon areenalle vierailulle saapuu TPS. Myös Raumalle löysimme pelattavaa Lukon ja Kärppien väliseen kohtaamiseen. 

Kotivoittoa markkinoiden korkeimmalla kertoimella lapulle

KooKoo on päässyt Liigassa hyvään lentotilaan. Kolmesta edellisestä ottelustaan se on ottanut kolme puhdasta voittoa ja täten yhdeksän pistettä. Maalierokin on murskaava 15-4. Edellisessä ottelussa kaatui kotikaukalossa Lukko lukemin 7-2.

TPS:n lentotilaan pääsyä sen sijaan on odoteltu. Edellisestä viidestä ottelusta se on onnistunut voittamaan vain yhden, pisteitä viiden ottelun tarkastelujaksolla on kertynyt vain kolme.

Kouvolalaiset saavat otteluun kotiedun ja vastustajaksi saapuu pelinsä kanssa ajoittain sekoileva TPS. Lumon areenan perjantai-ilta, kovavireinen kotijoukkue ja kovaääninen kotiyleisö – siinä on toimiva resepti yhden turkulaisseuran kaatoon.

KooKoo on sarjan toiseksi paras kotijoukkue ja TPS taas kuuluu sarjan heikoimpiin vierasjoukkueisiin alkukauden perusteella. Tiistai-iltana Kuopiossa TPS ei todellakaan vakuuttanut ja tänään vastustaja ei ainakaan yhtään helpotu.

Coolbet tarjoaa KooKoon voitolle markkinoiden suurimman kertoimen 1.82 ja se kelpaa hyvin peleihin!