KHL

KHL: Kunlun Red Star – Nihzni Novgorod

Vihje: Nizhni Novgorod Kerroin: 1.93 Alkaa: 5.12. klo 16:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

KHL:ssä pelataan tänään neljä ottelua. Päivän viimeisessä ottelussa Kunlun Red Star toimii kotijoukkueena, kun Nizhni Novgorod lähtee haastamaan kiinalaisjoukkuetta.

Vierasjoukkueen voittoa lapulle

Kunlun Red Star on ollut tällä kaudella pahasti tuuliajolla, se on kerännyt 31:sta ottelusta vain 16 pistettä. Vierasjoukkue Nizhni Novgorod on napannut 34 pistettä, pelattuja otteluita sillä on 34.

Kunlun ei saa tällä kaudella eikä tähän otteluun sen suurempaa kotietua, sillä se ei pelaa kotiotteluitaan Kiinassa vaan Arena Mytischissä Venäjällä.

Illan kotijoukkue Kunlun Red Star lähtee otteluun kahden ottelun tappioputkesta, kun taas vierasjoukkue Nizhni Novgorod on voittanut kaksi edellistä otteluaan.

Vierasjoukkue Novgorodille on saatavilla illan otteluun mainioita kakkosta hipovia kertoimia. Vaikka illan vierasjoukkue kärsiikin muutamasta loukkaantumisesta, on se illan otteluun selkeästi yli 50% suosikki, arvio Novgorodin suorasta voitosta pyörii jossain 53-54% tietämillä.

Lapulle lyödään siis Nizhni Novgorodin voittoa kertoimella 1.93 NordicBetiltä.