La Liga

La Liga: Rayo Vallecano – Valencia

Vihje: Valencia +0,5 Kerroin: 1.71 11.4. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

La Ligan maanantai-illan ainoassa ottelussa toisensa kohtaavat Rayo Vallecano sekä Valencia. Vierasjoukkue on arvostettu markkinalla hieman liian suureksi altavastaajaksi.

Rayo Vallecano – Valencia

Maanantai-illan huumaa Espanjan pääsarja La Ligassa on tänään tarjolla, kun Rayo Vallecanon vieraaksi saapuu Valencia. Vierasjoukkue on yltänyt viime aikoina varsin hyvään lentoon, mutta jostain syystä se on kuitenkin aliarvioitu markkinalla varsin pahastikin.

Vallecanon edellisestä voitosta on kulunut jo pari kuukautta, kun se kaatoi Copa del Reyn ottelussa kotinurmellaan Mallorcan 1-0 helmikuun alussa. La Ligassa edellinen voitto on viime vuoden puolelta, kun se kaatoi joulukuussa Alavesin kotonaan 2-0.

Valencialla tilanne on hyvin erilainen. Edellisestä tappiosta tulee kuluneeksi kohta kaksi kuukautta. Helmikuussa Barcelona kaatoi sen Valenciassa tylysti 1-4, mutta tämän jälkeen joukkue ei ole hävinnyt kertaakaan. Voittoja Barça -tappion jälkeen on kertynyt neljä ja tasapelejä on tarttunut mukaan kaksi.

Ymmärrän, että Rayo Vallecano on asetettu ennakkosuosikiksi kotinurmellaan Valenciaa vastaan. Onhan Rayo napannut kauden yhdeksästä voitosta peräti kahdeksan juurikin kotiyleisönsä edessä. Mutta alkukauden hyvät otteet kotiyleisön edessä painavat nyt vaakakupissa aivan liikaa. Pelattavaa löytyy siis vierasjoukkueen kertoimista, joko suoralla voitolla tai sitten pienellä tasoituksella.

Täällä liuskalle tiensä löytää Valencia +0,5, jolle löytyy yli 1.70 kertoimia. Valencia tulee ottelusta läpi vähintään yhden pisteen kera kevyesti vähintään kuusi kertaa kymmenestä.

Rayo Vallecano – Valencia alkaa kello 22:00 Suomen aikaa. Ottelu on katsottavissa C More -palvelun kautta.