Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/vetovihjeet.com/public_html/wp-content/themes/sportsbetting/template-parts/template-bet-tips-single.php on line 10

La Liga: Real Sociedad – Barcelona

Vihje: Barcelona Kerroin: 2.21 21.4. klo 22:30
Valioliiga

La Ligan arkikierros jatkuu tänään torstaina neljällä ottelulla. Illan huipentaa ottelu, jossa toisistaan mittaa ottavat Real Sociedad ja Barcelona. Otteluun on tarjolla todellista herkkua vetomielessä.

Real Sociedad – Barcelona

Real Sociedadin ja Barcelonan välinen kohtaaminen on mielenkiintoinen niin jalkapallofanin kuin myös vedonlyöjän silmin. Barcelona on päässyt Xavin alaisuudessa hyvään lentoon ja sen paikkaa neljän parhaan joukossa on pidetty jopa itsestäänselvyytenä, vaikka todellisuudessa se on kaikkea muuta.

Barcelonan kannalta positiivista on se, että haihattelut Real Madridin saavuttamisesta voidaan unohtaa. Surkean alkukauden pelanneelle katalonialaisseuralle on mestaruus säilyä neljän parhaan joukossa ja lunastaa täten suora paikka ensi kauden Mestarien liigaan.

Real Sociedad pitää hallussaan kuudetta sijaa, joka on viimeinen europeleihin La Ligasta vievä paikka. Kuudenneksi sijoittunut joukkue nappaa itselleen paikan Euroopan konferenssiliigan karsinnoissa, viides menee Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen ja neljän kärki pääsee suoraan Mestarien liigaan. Ero Real Sociedadin ja Barcelonan välillä on vain viisi pistettä – Barçalla on tosin yksi ottelu vähemmän vyöllään.

Barcelona tarvitsee siis tänään voittoa ja pisteitä vankistaakseen asemaansa neljän parhaan joukossa, kun taas kotijoukkue Real Sociedad kaipaa pisteitä parantaakseen mahdollisuuksia matkalla La Ligan TOP4:n. Panoksia ei siis tästä illan huipentavasta ottelusta puutu.

Pelillisesti Barcelona on kuitenkin kotijoukkuetta tällä hetkellä roimasti edellä ja myös tulos on seurannut La Ligassa Xavin alaisuudessa varsin hyvin. Seuran ykkösprioriteetti loppukauden aikana on sijoittua La Ligassa neljän parhaan joukkoon kun mahdollisuudet pokaaleihin ovat jo menneet. Fokus on siis täysin Espanjan nurmilla. Barcelonalle on tarjolla reilusti yli kahden kertoimia, jotka kelpaavat tähän otteluun peleihin suorastaan mainiosti.

Ottelu Real Sociedad – Barcelona alkaa kello 22:30 Suomen aikaa ja se on katsottavissa suorana C More -palvelusta.