Jalkapallo

LaLiga2: Racing Santander – Eldense

Vihje: Racing Santander yli 1.5 maalia Kerroin: 2.03 24.03 klo 22:00
Valioliiga

Laliga2:sen sunnuntain viimeinen ottelu pelataan Estadio El Sardinero:lla kun kotijoukkue Racing Santander saa vieraakseen Eldensen.

 

Racing Santander – Eldense

Espanjan kakkos-sarjan tilanne on kiperä keskipakassa. Viimeinen nousukarsintapaikka(sija 6) on tällä hetkellä hallussa Gijon:lla. Tämän päivän kotijoukkue sijaitsee sarjataulukossa sijalla 10, ollen ainoastaan kaksi pistettä perässä viimeistä nousukarsintapaikkaa. Vastaavasti vierasjoukkue Eldense majailee sijalla 13 ja heillä matkaa kyseiseen paikkaan on 7 pistettä. Tilanne keskipakassa on siis  todella tasainen ja tiivis joten lisäpisteet ovat joukkueille erittäin tärkeitä. Putoamis uhkaa ei kummallakaan juurikaan ole, joten siltä osin voidaan pelata paineettomassa tilassa.

Santander on ollut kotipeleissään sarjan ylempää keskikastia. 15 pelatun ottelun jälkeen kasassa on 32 pistettä maalierolla 30:16, joten kotivire on ollut aikalailla kohdillaan. Heidän kotipeleissään on nähty maaleja suht hyvällä tahdilla, sillä over 1.5 maalia/ottelua kohden on toteutunut 87% peleistä. Over 2.5 maalin kohdalla vastaava lukema on myös suht korkea 60%.

Eldense on pelannut vierasotteluja sarjassa tällä hetkellä 15 kappaletta. Näistä pistepottiin on kertynyt 17 pistettä maalierolla 16:21. Eldensen vieraspeleissä puolustus on ollut todella koetuksella, sillä ainoastaan 20% peleistä he ovat pystyneet pitämään maalinsa puhtaana. Myös heidän vieraspeleissään on maaliverkkoa pöllytetty yli 1.5 maalin verran 80% otteluista, joten odotettavissa on tänään myös over 1.5 maalin ylitys.

Vihjeemme lähtee tänään kotijoukkueen maalien suuntaan, sillä heidän kotivireensä on erittäin hyvä. Edelliset kolme kotiottelua ovat päättyneet voittoon ja jokaisessa he ovat tehneet vähintään kaksi maalia. Näissä kolmessa ottelussa on kaatunut sarjan kärkipään joukkueet Leganes sekä Espanyol. Eldense ei puolestaan ole voittanut sitten tammikuun  vierasotteluaan.

Lapulle lähtee tänään kokeiluun Racing Santander yli 1.5maalia ottelussa kertoimella 2.03