Jääkiekko MM-kisat

Lätkän MM-kisat: Kanada – Tshekki

Vihje: Alle 4,5 maalia Kerroin: 2.45 28.5. klo 18:20
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Lauantaina ratkeaa MM-kisojen finaalipari. Suomi ja USA ottaavat toisistaan mittaa kello 14:20, ja Kanada sekä Tshekki kello 18:20. Pelivihjeessä pureudutaan Kanadan ja Tshekin väliseen kohtaamiseen

Kanada – Tshekki

Kanadan taival välieriin ei todellakaan ollut itsestäänselvyys. Jengi kukisti Ruotsin puolivälierissä jatkoajalla 3-4. Tre Kronor johti Vaahterapaitoja 3-0, mutta viimeisillä minuuteilla kanadalaiset painoivat matsin tasoihin, ja ratkaisu jatkoajallakin tuli nopeasti. Nyt Kanadan harteilla lepää ennakkosuosikin viitta, kun joukkue on saanut pelin omalle tasolleen.

Tshekin turnaus on edennyt vaihtelevasti – matkan varrella odotukset joukkueen mestaruudesta hiukan pienenivät, vaikka jengi sai kovan luokan vahvistusta esimerkiksi David Pastrnakista. Veskari Karel Vejmelka on torjunut kiekkoja tyylikkäästi ja puolustuspeli on ollut hyvällä tasolla. Tshekki ei takuulla päästä kanadalaisia helpolla.

Kanada omaa laadukkaamman rosterin, mutta Tshekin voitosta tarjotaan allekirjoittaneen silmään maistuvia kertoimia. Tässä kohtaa voittajan veikkaaminen jätetään kuitenkin väliin, ja vetolapulle haetaan rohkeasti alle 4,5 maalin -vetoa. Tästä esimerkiksi Coolbet tarjoaa mellevän 2.45-kertoimen. Näin tärkeässä matsissa maaleilla tuskin mässäillään, huomioiden vielä tshekkiläisten vahvat otteet puolustuspelissä.