Jääkiekko NHL

Lätkätripla & day 2: NHL:n kimppuun!

Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Eilettäin naulattiin onnistuneesti lätkätriplaus, ja touhua jatketaan tänään kahdella pelivalinnalla NHL:n pudotuspeleistä.

Triplaus & day 2

Ensimmäinen pelivalinta poimitaan Carolina Hurricanesin ja Boston Bruinsin välisestä mittelöstä – jengit kohtaavat Suomen aikaan kello 23:30, ja kyseessä on ei enempää eikä vähempää kuin kuuluisa game seven! Boston on hiukan yllättäen laittanut Canesille kovastikin kampoihin, sillä kivikova Hurricanes lähti sarjaan selkeänä suosikkina. Sarjassa ollaan nähty pääasiassa selkeitä voittoja ja tasaisuus on uupunut lähes kokonaan. Myös maaleilla ollaan mässäilty reilusti. Tästä huolimatta vetolapulle lähdetään hakemaan alle 5,5 maalin -vetoa, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa vajaata kakkosen kerrointa. Riskejä ei varmastikaan oteta samaan tyyliin mitä aiemmin, ja näin tärkeässä matsissa maaliodottama on automaattisesti alhaalla.

Vetolappu sinetöidään betsillä ”Tampa Bay Lightning +0,5”, eli veto osuu Tampan voittaessa tai pelin päättyessä tasapeliin. Toronton ja Boltsin välinen sarja on myöskin edennyt game seveniin. Myös tässä sarjassa ollaan menty voittojen suhteen ”miten sattuu”, eikä oikeastaan kumpikaan ole erityisemmin hallinnut sarjaa. Näistä kahdesta Tampa kuitenkin omaa aavistuksen verran kovemman nipun, ja ennen kaikkea kokemuksen. Sen varjolla luotetaan, ettei vierasjengi ainakaan häviä matsia varsinaisella peliajalla. Tästä vedosta irtoaa kerroin 1.60, minkä voimin vetolapun yhteiskertoimeksi muodostuu 3.17.