Jääkiekko NHL

Lätkätriplaus & day 1: NHL:n runkosarja päättyy!

Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

NHL:n runkosarja tulee päätökseen tänä viikonloppuna. Tulevana yönä pelataan huikeat 15 ottelua, ja viimeinen runkosarjapeli pelataan sunnuntai-iltana kello 21:00, kun Winnipeg Jets ja Seattle Kraken kohtaavat. Triplaus-kilpailuun valitaan pari pelivalintaa tulevalta yöltä!

Triplaukseen kahdella kohteella

 Runkosarjan päättyminen tulee olemaan helpotus monelle jengille – etenkin niille, joiden kausi on ollut täysi pannukakku. Ensi yönä kaksi tällaista jengiä, New Jersey Devils ja Detroit Red Wings, kohtaavat. Ruuti on näillä kahdella ollut märkää ja omissa on soinut niin että heiluu. Ehjää tai tarkkaa peliä tuskin on odotettavissa, joten voisi hyvinkin olla että maaleja nähdään molemmissa päissä. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa yli 6,5 maalin -vedosta kertoimen 2.29, mikä poimitaan lapulle. Tämä toimii Triplaus-vedon pääkohteena tänään.

Toisessa matsissa Pittsburgh Penguins isännöi siipirikkoista Columbus Blue Jacketsia, joka pelaa kauden päätösottelunsa. Pudotuspeleihin jatkavalla Pittsburghilla on vielä jotain mistä pelata, nimittäin se on lähes tasapisteissä Washington Capitalsin kanssa, ja pyrkii välttämään Carolina Hurricanesin saamista ensimmäiseksi vastustajaksi. Pens on näistä kahdesta selvästi vahvempi joukkue, joten tässä kohtaa luotetaan isäntiin. Pensin voitosta saa kertoimen 1.46. Vetolapun yhteiskertoimeksi muodostuu näin 3.34, mikä kelpaa mainiosti Triplaukseen.