Jääkiekko Liiga

Lätkätriplaus & day 2: TPS – Ilves

Vihje: Tasapeli Kerroin: 4.05 16.4. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Eilen käynnistyi tuttuun tyyliin Triplaus-kilpailu, jonka voittajat pääsevät käsiksi 2000€ jackpotiin. Allekirjoittanut lähti kilpailuun mukaan yhdellä vedolla: Ilves voittaa ensimmäisen erän (kerroin 3.10), joka osui komeasti. Tänään siis jatketaan.

Tasaista vääntöä luvassa?

Ilveksen ja TPS:n välinen sarja on ollut melkoista vuoristorataa – Ilves harjasi ensimmäisen matsin, mutta sittemmin sarja on ollut TPS:n juhlaa. Eilen turkulaisilla olikin mahdollisuus passittaa Ilves pronssimatsiin ja edetä finaaliin, mutta Tupsukorvat nappasi elintärkeän 3-0 voiton Nokia Areenalla.

Allekirjoittanut on analysoinut ottelusarjaa edellisissä vihjeissä, joten tässä kohtaa pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen. Ilves pelaa jälleen veitsi kurkulla, ja toisaalta myös TPS:llä on paineita välttää game seven. Ilves ei nimittäin varmastikaan olisi helppo pala purtavaksi kotiareenalla kahden perättäisen tappion jälkeen. Jännitystä löytynee molemmista leireistä, ja oletettavaa on että alkuun kumpikin joukkue lähtee varovaisesti liikkeelle. Maaleilla tuskin mässäillään, eikä kummaltakaan ole odotettavissa murskavoittoa. Lähdetään hiukan uhkarohkeasti hakemaan vetolapulle singlenä tasapeliä, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa maistuvan, yli nelosen kertoimen! Tämä kelpaa mainiosti Triplaukseen.