Jääkiekko MM-kisat

Lätkätupla & day 4: Sinkkua uuniin

Vihje: Pastrnak yli 1,5 pistettä Kerroin: 2.35 19.5. klo 20:20
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Tuplauksesta napattiin eilettäinkin osuma, ja tänään on tarkoitus ylittää kilpailun puoliväli. Vetolapulle haetaan yksi pelivalinta lätkän MM-kisoista.

Voita VIP-lippu Suomi vs. Itävalta -matsiin!

Tshekki – Latvia

Yksi kisojen ennakkosuosikeista, Tshekki, on startannut kisansa kohtuu tahmeasti. Kolmen pelatun ottelun jälkeen vyötäröllä on vasta yksi voitto, joka irtosi Iso-Britanniasta (5-1). Sen jälkeen pataan on tullut Ruotsilta ja Itävallalta. Nyt jengillä on kuitenkin pari lepopäivää alla, ja tänään voitto pitäisi napata vaikka väkisin mikäli pudotuspelit kiinnostaa. Vastaan asettuva Latvia on selvä altavastaaja, ainakin kertoimia tarkastellessa: Coolbet tarjoaa latvialaisten voitosta vajatata kahdeksan kerrointa.

Tshekki on paperilla yhä yksi kisojen kovimmista jengeistä, eikä tänään ole varaa hävitä. Tässä kohtaa uskotaan siis vilpittömästi tshekkiläisten selkeään voittoon. Kaiken kukkuraksi joukkue on saanut miehistöön kovan luokan vahvistuksen, nimittäin Boston Bruinsin David Pastrnakin, joka on myös rapakon toisella puolella kuumaa tavaraa. Pastrnak saanee tänään paljon vastuuta, kun voitto pitäisi irrota vaikka väkisin. Tästä päästäänkin päivän pelivalintaan. Vetolapulle painetaan Pastrnakin yli 1,5 pisteen -veto, mistä saa varsin maistuvan 2.35-kertoimen. Tämä kelpaa mainiosti Tuplaukseen!