Jääkiekko NHL

Lätkätupla käyntiin sinkulla NHL:stä

Vihje: Alle 5,5 maalia Kerroin: 2.41 24.5. klo 02:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Viime viikolla Tuplauksessa taisteltiin tie aina perjantaille asti. Tänään startataan touhu uudestaan, yhdellä pelivalinnalla NHL:n pudotuspeleistä.

Tampa Bay Lightning – Florida Panthers

Puolivälierät ovat sujuneet mallikkaasti Tampa Bayn osalta. Jengi on nimittäin antanut kyytiä Panthersille kolmessa perättäisessä pelissä, sarjan ollessa nyt 3-0. Joukkueet kohtasivat viimeksi eilen illalla, jolloin TBL kyykytti Floridaa 5-1 voitolla. Boltsin paine yläkerrassa oli yksinkertaisesti liikaa Floridalle. Kaksi edellistä ottelua päättyivät 1-2 ja 1-4.

Tampa Bay pelaa tällä hetkellä oman tasonsa mukaisesti – esimerkiksi edellisessä sarjassa Torontoa vastaan jengin tekeminen oli selvästi tahmeampaa, mutta nyt hallitseva mestari on saanut koneen käyntiin. Eilen etenkin ykköskenttä (Stamkos – Cirelli – Kucherov)  vastasi pelin kulusta, kentän tehtaillessa komeat neljä osumaa.

Alexander Barkovin johdattama Panthers pelaa ensi yönä selkä seinää vasten, eikä tilanne todellakaan näytä valoisalta. Lightning on sen verran pahasti niskan päällä. Voittajan veikkaaminen jätetään tästä huolimatta tällä kertaa väliin, ja vetolapulle painetaan alle 5,5 maalin -veto, josta on tarjolla herkullinen 2.41-kerroin! Panthersin tehtävä numero yksi on pyrkiä pidättelemään TBL:n tähtipelureita hinnalla millä hyvänsä, joten maalimäärät voisivat pysyä alhaalla näin tärkeässä matsissa. Tällä vedolla osallistutaan siis Coolbetin Tuplaus-kilpailuun, jossa on tarjolla 5000€ potti.