Jääkiekko Liiga

Lätkätuplaus & Day 1: HIFK – KooKoo

Vihje: KooKoo +0,5 Kerroin: 2.16 7.3. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Maanantai tarkoittaa uuden Tuplaus-viikon alkamista! Tänään kotimaisessa Liigassa pelataan yksi ottelu, ja sieltä poimitaankin single-veto Tuplaukseen.

Tasainen taisto luvassa?

HIFK ja KooKoo ovat suoriutuneet runkosarjassa toistaiseksi varsin tasaisesti toisiinsa nähden. HIFK pitää tällä hetkellä sijaa viisi, ja KooKoo löytyy sijalta kahdeksan. Jengien välillä on vain kaksi pistettä eroa. Mielenkiintoista onkin, miksi kotijoukkue HIFK on asetettu niin valtaisaksi ennakkosuosikiksi? Esimerkiksi Coolbet tarjoaa isäntien voitosta kertoimen 1.72 ja KooKoon voitosta 4.20-kertoimen. Kyseinen kerroin on ylivoimainen markkinatoppi, sillä keskiarvo kyseiselle betsille on noin 3.80!

Näistä kahdesta HIFK on paperilla parempi joukkue, sitä ei käy kieltäminen. Tasoeroa on erityisesti hyökkäysosastossa, mutta ero ei todellakaan ole mahdottoman suuri. Viime peleissä kouvolalaiset ovat pelanneet huomattavasti tasaisemmin kuin HIFK, jonka tekeminen on ollut jokseenkin ailahtelevaa.

Pisteet ovat molemmille tärkeitä, joten motivaatiota piisaa molemmissa leireissä. Tässä kohtaa todetaan, että KooKoolle tarjotaan sen verran korkeita kertoimia, ettei tätä voi olla hyödyntämättä. Coolbetin tarjoama kerroin ”KooKoo +0,5” -vedosta (2.16) on sen verran herkullinen, että sillä startataan Tuplaus! Veto osuu, mikäli KooKoo voittaa, tai ottelu päättyy tasapeliin varsinaisella peliajalla.