Jääkiekko NHL

Lätkätuplaus & day 2: Calgary Flames – Dallas Stars

Vihje: Alle 5,5 maalia Kerroin: 2.04 4.5. klo 05:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

NHL:n pudotuspelit jatkuvat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä neljällä ottelulla. Eilettäin startattiin Tuplaus-urakka osumalla, ja tänään jatketaan. Vetolapulle haetaan pelivalinta Calgary Flamesin ja Dallas Starsin välisestä sarjasta.

Calgary Flames – Dallas Stars

Kotijoukkue Flames lähtee ottelusarjaan suorastaan valtavana ennakkosuosikkina: esimerkiksi Coolbet tarjoaa Flamesin jatkoonmenosta kertoimen 1.28, kun Dallasin kerroin on peräti 3.75. Ennakkosuosikin asema on toki ansaittu, nimittäin Flamesin otteet olivat varsin vakuuttavia läpi runkosarjan.

Runkosarjassa joukkueet kohtasivat kolmesti. Dallas voitti ensimmäisen mittelön marraskuun puolella jatkoajalla 3-4 Jamie Bennin osumalla. Calgary sen sijaan vei nimiinsä kaksi seuraavaa lukemin 3-4 ja 4-2.

Flames taisteli itsensä komeasti Läntisen konferenssin kolmannelle sijalle, Dallasin sijoittuessa seitsemänneksi. Pisteissä ehti kertymään 13 pisteen ero jengien välille. Flames oli selvästi vahvempi niin maalinteon kuin myös puolustuspelin saralla. Starsin menestys riippuu pitkälti sen tähtipelureiden, Bennin, Seguinin ja muiden menestyksestä, kun taas Calgaryn rosteri on selvästi tasaisempi.

Tässä kohtaa voittajan veikkaaminen jätetään väliin. Vetolapulle haetaan alle 5,5 maalin -veto, josta irtoaa yli kakkosen kerroin, mikä kelpaa mainiosti Tuplaukseen. Runkosarjassa maalimäärät olivat hyvin korkeat yleisesti ottaen, mutta pleijareissa maalimäärien odotusarvo tietysti laskee. Esimerkiksi viime yönä kahdessa pelissä neljästä jäätiin alle kyseisen rajan maalimäärissä.