Jääkiekko Liiga

Lätkätuplaus & day 2: Liigalla jatketaan

Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Eilinen Tuplaus-päivä hoidettiin mallikkaasti himaan, kun Tappara nappasi Lukosta 5-3 voiton. Tänään tuplailua jatketaan kahdella pelivalinnalla Liigan playoffseista.

KooKoo – Jukurit & HIFK – TPS

Tuplauksen ensimmäiseksi kohteeksi isketään Jukurit +0,5 -veto (osuu, mikäli Jukurit ei häviä varsinaisella peliajalla KooKoolle). Tästä esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimen 1.47. KooKoo ja Jukurit kohtasivat toisensa ensi kertaa puolivälierissä eilettäin. Kouvolalaiset lähtivät sarjaan melko selvänä altavastaajana, sillä Olli Jokisen Jukurit on ollut kivikova tällä kaudella. KooKoo kuitenkin haki yllättävän 1-3 voiton Mikkelistä. Jukurit on näistä kahdesta vahvempi osapuoli, eikä jengillä ole varaa päästää KooKoota kahden voiton johtoasemaan. Luotetaan Jukurien vievän taiston vähintään jatkoajalle!

Toinen mielenkiintoinen kamppailu nähdään Helsingissä, kun HIFK isännöi TPS:ää. Joukkueet starttasivat sarjansa jo sunnuntaina, jolloin TPS nappasi 2-0 voiton. Vastakkain on kaksi äärimmäisen tasaista jengiä, tosin Punanutut ovat piirun verran vahvempia hyökkäyspelissä. Tämä ei kuitenkaan viime matsissa näkynyt. Odotettavissa on tiukka ja vähämaalinen taisto – vetolapulle haistellaan samaa hakua kuin aiemmassa kohteessa, eli toisena pelivalintana toimii HIFK +0,5 -veto. Tästä irtoaa kerroin 1.46, millä vetolapun yhteiskertoimeksi muodostuu 2.15. Tämä kelpaa mainiosti Tuplaukseen.