Jääkiekko Liiga

Lätkätuplaus & day 2: Liigalla jatketaan!

5.4. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Eilettäin asetettiin Tuplaus-veto Kärpät vs. Ilves -otteluun. Kävi kuitenkin hassusti, että ottelu siirrettiin tälle päivää. Allekirjoittanut teki illalla pikaisen ratkaisun, ja vaihtoi Tuplaus-vedon viime öiseen NHL-otteluun, jossa kohtasivat Tampa Bay Lightning ja Toronto Maple Leafs. Tähän matsiin tuli painettua yli 6,5 maalin -veto kertoimella 2.10. Tänään siis jatketaan, ja lapulle lähtee kaksi pelivalintaa liigasta.

Maalijuhlia tuskin nähdään!

Tänään Liigassa tahkotaan kolme ottelua. Kärppien ja Ilveksen lisäksi askissa nähdään HIFK ja TPS sekä KooKoo ja Jukurit. Molempien ottelusarjat ovat katkolla: TPS johtaa HIFK:ta otteluvoitoin 3-2, samoin KooKoo johtaa Jukureita 3-2 voitoilla. Lapulle haetaan kaksi vetoa: HIFK – TPS otteluun alle 5,5 maalia (kertoimella 1.59) ja KooKoon ja Jukurien väliseen otteluun sama veto, kertoimella 1.39. On sanomattakin selvää että tänään odotettavissa on tarkkaa peliä, etenkin HIFK:lta ja Jukureilta jotka pelaavat selkä seinää vasten – tappiolla jengit lähtevät jo kesälomille. Ainoat isommat kysymysmerkit ovat olleet HIFK:n maalin suulla, mutta esimerkiksi viime pelissä Niilo Halonen oli onnistunut nollaamaan edellisen selkäsaunan, eikä kiekko päätynyt miehen taakse kuin kahdesti.

Tänään siis luotetaan että nähdään tiukkoja ja tasaisia matseja – ja sitä kautta maalimäärä pysynee alhaalla kaikissa matseissa. Coolbetilla yhteiskertoimeksi muodostuu 2.21, mikä kelpaa sopivasti Tuplaukseen.