Jääkiekko MM-kisat

Lätkätuplaus & day 2: MM-kisojen alkulohko pakettiin!

Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Tuplaus-skabasta napattiin eilettäin komea osuma, minkä myötä tänään päästään taas jatkamaan. MM-kisoissa pelataan alkulohkon viimeiset ottelut, mistä haetaan pari poimintaa tiistain vetolapulle!

Suomi – Tshekki & Kanada – Ranska

Suomella on tänään mahdollisuus paketoida runkosarjan voitto kukistamalla Tshekin. Leijonat lähtee matsiin ansaittuna ennakkosuosikkina, vaikkakin viime ottelu Itävaltaa vastaan oli joukkueelta pienimuotoinen alisuoritus – huomioiden tasoeron. Tshekkejä ei missään nimessä sovi aliarvioida, mutta tämän matsin pitäisi olla Suomen heiniä. Tästä mittelöstä lapulle poimitaan Mikael Granlundin piste, josta Coolbet tarjoaa kertoimen 1.55. ”MG” on ollut tehokkaana kaukalossa pisteiden osalta, ja eiköhän sama meno jatku tänäänkin kun kyseessä on varsin tärkeä matsi!

Vetolappu sinetöidään Kanada -2,5 vedolla, eli Vaahterapaitojen pitäisi kukistaa Ranska vähintään kolmella maalilla. Kanadalla on kaksi perättäistä tappiota takana, ja eilettäin se sai tukkaan Tanskalta 2-3. Tätä matsia jengillä ei ole varaa hävitä, nimittäin pisteet ovat elintärkeitä jatkon kannalta. Mikäli Kanada pelaisi omalla tasollaan (ja mielellään sen yli viime otteet huomioiden), niin Ranskan pitäisi kaatua vaivatta. Luotetaan tähän. Vetolapun yhteiskertoimeksi muodostuu näillä kahdella pelivalinnalla 2.03, mikä kelpaa erinomaisesti Tuplaukseen.