Jääkiekko MM-kisat

Lätkätuplaus & day 3: MM-kisoilla jatketaan

Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Tuplaus-kilpailussa ollaan edetty keskiviikkoon, kun eilettäin napattiin komea osuma single-vedon myötä. Tänään jatketaan kilpailussa kahdella pelivalinnalla MM-kisoista

Suomi – Ruotsi & Sveitsi – Slovakia

Illan kuumin ottelu pelataan eittämättä Leijonien ja Tre Kronorin välillä. Entisestään vahvistunut Suomi lähtee taistoon ennakkosuosikkina – esimerkiksi Coolbet tarjoaa isäntien voitosta hivenen alle kakkosen kerrointa. Myös Ruotsi on kuitenkin paljastanut kyntensä, joten jengiä ei sovi aliarvioida. Tiukka kamppailu on joka tapauksessa luvassa, nimittäin Suomi ja Ruotsi tuttuun tyyliin tapaavat syttyä pelaamaan kunnolla toisiaan vastaan. Tästä päästäänkin pelivalintaan: lapulle kaivetaan alle 5,5 maalin -veto. Molemmilta löytyy kovat veskarit, ja puolustuspeli on ollut hyvällä tolalla. Tässä kohtaa tuskin ylilyöntejä tai maaleilla mässäilyä nähdään, luotetaan siihen.

Tuplaus-lappu sinetöidään pisteentekijä-vedolla Sveitsi vs. Slovakia -ottelusta. ”Käkikellomaa” lähtee matsiin selkeänä suosikkina, syystäkin. Slovakia kaipaisi kuumeisesti pisteitä mikäli jatkopelit kiinnostaa, mutta materiaali on yksinkertaisesti liian kapea. Sveitsiltä löytyy ykköskentästä mm. eräs Nico Hischier, joka on kuumaa kamaa myös rapakon toisella puolella. Nuorukainen on toistaiseksi ollut vielä hiukan vaisu pisteiden valossa, mutta lapulle isketään nimenomaan hänen piste. Vetolapun yhteiskertoimeksi muodostuu 2.06, mikä riittää mainiosti kisaan.