Jääkiekko NHL

Lätkätuplaus & day 4: Florida Panthers – Washington Capitals

Vihje: Florida Panthers -1,5 Kerroin: 2.03 6.5. klo 02:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Tuplaus-kilpailussa kolkutellaan tällä hetkellä puoliväliä, sillä takana on kolme perättäistä onnistunutta tuplausta. Tänään jatketaan taas NHL:n pudotuspelien parissa sekä sinkku-linjalla!

Florida Panthers – Washington Capitals

Florida Panthersin ja Washington Capitalsin välinen ottelusarja sai yllättävän startin, kun Capitals naarasi avausottelussa 2-4 voiton ja jätti täten Pantterit nuolemaan tassujaan. Tästä huolimatta Floridan harteilla lepää edelleenkin valtava ennakkosuosikin viitta: esimerkiksi Coolbet tarjoaa Panthersin jatkoonmenosta kerrointa 1.58, kun taas Capsin kerroin on 2.45. Tappiosta huolimatta kotijoukkue on siis todennäköisempi jatkoonmenijä.

Panthersin ennakkosuosikin asema on täysin oikeutettu – jengi paljasti kyntensä melko komeasti runkosarjassa, kun se harjasi Itäisen konferenssin voiton selvällä piste-erotuksella. Jengi oli täysin suvereeni etenkin maalinteon osalla, nimittäin mikään muu joukkue ei yhtä kovaan maalimäärään kyennyt (340!). Esimerkiksi Washington paukutti ”vain” 275 osumaa, eli peräti 65 maalia vähemmän.

Alexander Barkovin Florida lähtee ensi yön matsiin ärsytettynä, mikä ei lupaile vieraille hyvää. Floridalla ei tasoerosta huolimatta ole varaa hävitä seuraavaa matsia, sillä kaksi seuraavaa kamppailua käydään Washingtonissa. Tässä kohtaa luotetaan vankasti isäntiin, ja vetolapulle haetaan Panthersin yli yhden maalin voitto. Tästä irtoaa maistuva 2.03-kerroin, mikä riittää myös Tuplaukseen.