Jääkiekko NHL

Lätkätuplaus jatkuu NHL:llä!

Vihje: NYR - Boston: Under 5,5 Kerroin: 2.06 16.2. klo 02:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Eilinen Tuplaus-päivä hoidettiin onnistuneesti. Tänään touhua jatketaan samalla linjalla, eli vetoliuskalle haetaan single-veto NHL:stä.

New York Rangers – Boston Bruins

Ottelu on jo lähtökohtaisesti haastava veikattavaksi: Rangersilla on takanaan lähes kahden viikon tauko, joten isäntien tekemistä on vaikea ennakoida. Lisäksi Bruins on ollut ailahteleva viime peleissään. Viime matsissa se nappasi varman voiton Ottawa Senatorsista 0-2, mutta tätä ennen tukkaan tuli Carolina Hurricanesilta 0-6.

Rangersin ruuti oli erityisen kuivaa ennen taukoa. Esimerkiksi viimeisessä kymmenessä ottelussaan se iski ottelua kohden vajaat 4 osumaa per peli. Bostonin tulivoima ei ole täydessä potentiaalissaan ensi yönä, sillä sivussa on mm. Brad Marchand ja Patrice Bergeron. Tämä luonnollisesti kallistaa vaakakuppia kotijoukkueen eduksi, mutta allekirjottaneen silmään suurin kysymysmerkki löytyy nimenomaan NYR:n pitkästä tauosta.

Bostonin matseissa ollaan tällä kaudella nähty ottelua kohden keskimäärin 5,6 osumaa, Rangersin vastaava lukema on 5,5. Kummankaan otteluissa ei siis NHL-tasolla olla nähty erityisen paljon maaleja. Kuitenkin Bruinsin jokseenkin ailahtelevat otteet yhdistettynä Rangersin taukoon kielivät mahdollisesti repaleisesta matsista, mikä tarkoittaisi runsasmaalista taistoa. Coolbet tarjoaa yli 5,5 maalin -vedosta kertoimen 2.06, mikä laitetaan tänään Tuplaus-lapulle!