Jääkiekko NHL

Lätkätuplaus: NHL:llä startataan!

Vihje: Carolina Hurricanes -1,5 Kerroin: 2.27 21.2. klo 22:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Uusi viikko on hyvä polkaista Tuplauksen osalta käyntiin, kun eilen tehtiin suomalaisittain lätkähistoriaa olympiakullan myötä! Tässä kohtaa katseet keskitetään rapakon toiselle puolelle, josta haetaan single-veto Tuplaus-kisaan.

Philadelphia Flyers – Carolina Hurricanes

Tänä iltana NHL:ssä pelataan peräti kolme prime time -ottelua, eli makoisaa herkkua on tiedossa NHL-faneille. Allekirjoittaneen silmään mielenkiintoinen matsi tahkotaan Flyersin ja Hurricanesin välillä. Vierasjoukkue lähtee matsiin selvänä suosikkina, aivan syystäkin.

Flyersin injury-lista on pitkä kuin nälkävuosi, ja sieltä tärkeimpänä poissaolijana mainittakoon Sean Couturier. Joukkueen tekeminen on ollut aivan luokatonta viime aikoina: viimeisestä 20 ottelusta se on voittanut ainoastaan kolmesti, ja kaksi näistä voitoista irtosi vasta jatkoajalla! Kenties suurimpana ongelmana on ollut maalinteko, sillä näissä matseissa jengi on nakuttanut keskimäärin vaivaiset 2,3 osumaa per peli.

Canes pelaa aivan eri levelillä Phillyyn verrattuna. Jengi taistelee kuumeisesti itäisen konferenssin piikkipaikasta Florida Panthersin kanssa, eli löysäilyä ei ole odotettavissa. Flyersin kausi sen sijaan päättyy runkosarjaan, eli tässä kohtaa jengi pelaa lähinnä kunniasta. Hurricanes sai lisäksi viime pelissä katkaistua kahden matsin mittaisen tappioputkensa kukistamalla Nashville Predatorsin 5-3, joten lähtökohdat illan matsiin ovat vieraiden kannalta hyvät.

Vetolapulle haetaan Canesin vähintään kahden maalin voitto, sen verran selkeä ero näiden kahden välillä on tällä hetkellä. Coolbet tarjoaa tästä maistuvan 2.27-kertoimen, mikä painetaan vetokupongille.