Jääkiekko Liiga

Lätkätuplaus: Tappara – TPS

Vihje: TPS Money Line Kerroin: 2.43 25.4. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Uusi viikko on taas käsillä, mikä tarkoittaa myös uutta Tuplaus-viikkoa. Liigan finaalisarja jatkuu kolmannella osaottelulla, mistä lähdetäänkin hakemaan pelivalintaa Tuplaukseen.

Tappara – TPS

Finaalisarja on ollut toistaiseksi juuri sitä, mitä olikin odotettavissa. Oikeastaan minkäänlaisia yllätyksiä ei vielä olla nähty. Tappara johtaa sarjaa otteluvoitoin 2-0, eli tänään TPS todella on pakkovoiton edessä, mikäli se mielii vielä päästä sarjaan mukaan. Viime matsissa jengi oli jo lähellä lyödä puntit tasoihin, mutta oma maali jatkoajalla koitui turkulaisten kohtaloksi.

Tappara on hävinnyt pudotuspeleissä vain kaksi ottelua, ja se on ollut ennakkosuosikki mestariksi läpi kauden. TPS:n altavastaajan asema on siis ansaittu. Joka tapauksessa TPS näytti jo viime matsissa, että se on kykenevä kaatamaan kivikovan Tapparan. Turkulaisten yksi suurimmista ongelmista on ollut ylivoimapeli, jonka pitää ehdottomasti tänään parantua.

Kirvesrintojen voitosta tarjottavat kertoimet eivät liiemmin houkuttele. Sen sijaan TPS:n voitosta on tarjolla suorastaan hunajaista kerrointa! Esimerkiksi Coolbet tarjoaa vierasvoitosta uskomattoman 3.60-kertoimen, kun muut peliyhtiöt tarjoavat keskimäärin 3.20-kerrointa. Vetolapulle lähtee TPS:n lopullinen voitto (money line), kertoimella 2.43. Tällä betsillä startataan Tuplaus-urakka!