Mestarien liiga

Mestarien liiga: Leipzig – Manchester United

Vihje: Alle 2,5 maalia Kerroin: 2,58 Alkaa: 8.12. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Mestarien liigan alkulohkovaihe huipentuu tällä viikolla. Me käännämme katseet otteluun Leipzig – Manchester United, jossa jännitettävää piisaa!

H-lohkon tilanne on nimittäin se, että sekä PSG:llä, ManU:lla että Leipzigillä on kaikilla kasassa tasan yhdeksän pistettä.

Oletettavaa on, että PSG pesee omassa ottelussaan Basaksehirin, joten toisen jatkopaikan kohtalo selvitellään tämän illan ottelussa Leipzigin ja ManU:n välillä.

Kummallakaan ei siis ole varaa tappioon, mikä näkynee kenttätapahtumissa pienimuotoisena varomisena ja riskien välttelynä. Tuskinpa ainakaan mitään yltiöpäistä hyökkäämistä nähdään.

Näistä lähtökohdista onkin mukava tarttua melko isoihin under-kertoimiin, joista jopa alle 3,5 maalia on oikein pelattava yli 1,60:n kertoimellaan. Lähdetään myös hakemaan hieman rohkeammin alle 2,5 maalia lapulle.

Mitä pidemmälle ottelu 0-0-tilanteessa etenee, sen varovaisemmaksi peli mitä todennäköisimmin muuttuu. Onhan olemassa sekin mahdollisuus, että tasapeli vie molemmat joukkueet PSG:n ohi.