Jalkapallo

Ligue 1: Marseille-PSG

Vihje: PSG ja yli 1.5 maalia ottelussa Kerroin: 2.66 31.03 klo 21:45
Valioliiga

Ranskan liigan kierros huipentuu klassikko-otteluun kun Marseille saa vieraakseen PSG:n sunnuntai iltana.

 

Marseille-PSG

Kotijoukkue majailee sarjassa tällä hetkellä sijalla 8. Matkaa europaikkoihin on kolme pistettä,joten kaikki pisteet ovat tarpeen. Helpolla Marseille ei tule tänään kuitenkaan pisteitä saamaan,sillä sarjan ylivoimaisin joukkue PSG saapuu vierailulle.

Marseille on kotona ollut erinomainen. 13 ottelua 29 pistettä maalierolla 24:7 ,on todella vakuuttavaa luettavaa,mutta tänään vastus tulee olemaan jälleen erittäin kova. Marseille ei ole kuitenkaan kärsinyt ainuttakaan tappiota kotonaan tällä kaudella sarjassa,joten PSG:n iltapuhde tulee olemaan myös hankala.

PSG on vierasjoukkueena sarjan paras joukkue.13 ottelua 31 pistettä maalierolla 29:9. Myöskään PSG ei ole hävinnyt vieraissa yhtäkään ottelua tällä kaudella.

Jokatapauksessa PSG:n pelaajamateriaali on aivan ylivertainen muihin verrattuna ja se on marssimassa jälleen Ligue 1:sen voittoon. Suuntaamme vedot tänään PSG:n kelkkaan.

PSG:n suora voitto tarjoaa kertoimen 2.1, mutta me suuntaamme hieman korkeampiin kertoimiin ja pelivalintamme on tähän otteluun PSG voittaa& ottelussa yli 1.5 maalia kertoimella 2.66

 

Psg ja over 1.5 maalia ottelussa 2.66