Jääkiekko Liiga

Liiga: Ässät – Kärpät

Vihje: Kärpät -1,5 Kerroin: 2.00 5.10. klo 18:30
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

Keskiviikkona Liigassa pelataan neljän matsin kierros. Tarkastelun alle napataan kaksi matsia, ja ensimmäisessä suurennuslasin alle asetetaan Ässien ja Kärppien välinen kohtaaminen.

Ässät – Kärpät

Ässät on tänään kohtuullisen haasteen edessä, sen verran vahvempi joukkue asettuu vastaan. Tämä näkyy myös kertoimissa, sillä mm. Coolbet tarjoaa porilaisten voitosta yli vitosen kerrointa, siinä missä Kärppien voitosta rahat saa takaisin 1.65-kertaisena.

Karri Kiven suojatit ovat voittaneet kahdeksasta pelistä vain kolmesti. Hatunnoston arvoinen suoritus nähtiin viime perjantaina, kun Ässät haki Nokia Areenalta 1-4 voiton Tapparasta. Vaikeuksia on ollut etenkin maalinteossa, sillä jengi on nikkaroinut ottelua kohden vain noin kaksi maalia. Jengin parhaana pistemiehenä toimii Eemil Erholtz, tehopisteillä 3+1.

Kärpät lähtee kamppailuun kahden matsin tappioputkessa. Ensin se hävisi Ilvekselle 3-1, mutta viime pelissä nähtiin melkoinen yllätys, kun JYP haki Raksilasta 6-7 voiton jatkoajalla Juuso Puustisen osuman myötä. Hätää oululaiset eivät kuitenkaan ole kärsimässä, sillä muita tappioita joukkue ei toistaiseksi ole kokenut.

Kärpät on kiistaton suosikki voittamaan, sen verran kovalla materiaalilla Lauri Marjamäki operoi. On vaikea nähdä, että Kärpät häviäisi kolme matsia putkeen, etenkin kun edellinen peli oli totaalinen pannukakku. Lapulle haetaan oululaisten vähintään kahden maalin voitto, mistä irtoaa tasan kakkosen kerroin.