Liiga

Liiga: Ässät – Lukko

Vihje: Lukko Kerroin: 1.79 Alkaa: 12.3. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Liiga-kierros tarjoilee perjantaina Satakunnan paikalliskamppailun, kun sarjakärki Lukko matkustaa Poriin Ässien vieraaksi.

Helpottaako Ässien kriisi?

Nimekkäitä vahvistuksia kesken kauden napannut Ässät on ajautunut todellisiin ongelmiin, sillä kahdeksan ottelun tappioputki on pudottanut joukkueen ulos pudotuspeleistä. Nyt jos koskaan voittoja pitäisi napsia, mutta perjantaina pisteet ovat tiukassa, sillä vieraaksi saapuu Liigan kärjessä viilettävä Lukko.

Lukko on voittanut edellisestä seitsemästä ottelusta peräti kuusi, joten joukkueen vire on hyvä, vaikka päävalmentaja Pekka Virta on ollut jo viikkoja sivussa koronatartunnan vuoksi. Paikallispeli Ässiä vastaan sytyttää taatusti vierasjoukkueen leirissä, joten ketut ovat varmasti alusta lähtien mukana pelissä.

Se on ollut yksi ongelmista viime aikoina, että ylivoimainen sarjakärki ei meinaa syttyä avauseriin. Kuitenkin homma toimii tämän jälkeen ja tulosta tulee.