Jääkiekko Liiga

Liiga: HIFK – Sport

Vihje: HIFK - 1,5 Kerroin: 2.20 28.9. klo 18:30
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Liiga jatkuu keskiviikkona kolmen ottelun voimin. Pelivihjeessä siirrytään Helsinkiin, missä HIFK isännöi Vaasan Sportia.

HIFK – Sport

HIFK on ollut viime päivinä otsikoissa – eikä niinkään mairittelevassa mielessä. Joukkue aloitti kautensa 4-1 voitolla HPK:sta, mutta sittemmin Punanutut ovat hävinneet neljä matsia perättäin. Etenkin hyökkäyspeli on takkuillut, sillä HIFK on tehtaillut viimeisessä kolmessa matsissa vain yhden maalin per peli, vaikka tulivoimaa piisaa. Viime matsissa turpaan tuli KooKoolta 1-5, joten nyt jos koskaan on paikka kasvojenpesulle. Ville Peltoselta odotetaan ehdottomasti tasonnostoa illan taistossa, nimittäin helsinkiläisiä ei olla totuttu näkemään sarjassa jumbosijalla.

On kohtuullista sanoa, että vaasalaiset ovat pelanneet toistaiseksi omalla tasollaan. Pelaajamateriaali ei missään nimessä ole sieltä laajimmasta päästä, mutta jengi on ottanut kaksi voittoa kovalla työllä. HIFK on viime kausina ollut Sportille kova pala, ja tähän tuskin tulee tänään muutosta.

Tässä kohtaa on hyvin vaikea nähdä, että HIFK onnistuisi tyrimään viidennen ottelun perättäin. Potentiaalia jengissä piisaa, nyt pitää saada korvien väli kuntoon ja tiputettua apina harteilta. Ja siihen on oiva paikka, kun vastassa on yksi Liigan heikoimmista jengeistä – mutta ylimielisyyteen ei siltikään ole varaa. Coolbet tarjoilee HIFK:n vähintään kahden maalin voitosta kertoimen 2,20, mikä pusketaan lapulle!