Liiga

Liiga: HIFK – TPS

Vihje: HIFK Kerroin: 1.80 Alkaa: 30.4. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Liiga-välierät käynnistyivät torstaina ja voittajat olivat erittäin odotetut. Mikään tuskin muuttuu perjantaina, kun edessä on toiset ottelut.

HIFK jyrää jälleen turkulaisten yli

HIFK:n voitokas pudotuspelikevät sai jatkoa torstaina, kun joukkue marssi tylysti TPS:n yli. Mikään ei tule muuttumaan yhdessä yössä, kun sarja jatkuu jälleen perjantaina Nordiksella.

Helsingin IFK on jokaisella osa-alueella selvästi edellä eikä tilannetta helpota se, että torstaina TPS:ltä puuttui ykkösvahti Andrei Kareyev.

Nopeasti tuleva toinen matsi suosii entisestään HIFK:ta, joka on saanut levätä ja valmistautua huolella välieräsarjaan. Finaalipaikka on perjantain jälkeen enää yhden voiton päässä, joten voidaan kääntää katseita siihen, että Nordiksella pelata finaaleita keväällä 2021.