Jääkiekko Liiga

Liiga: HPK – HIFK

Vihje: HIFK voittaa Kerroin: 2.50 30.9. klo 18:30
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Tämän päivän pelivihjeessä liikutaan niin sanotusti vaarallisilla vesillä. HPK isännöi Hämeenlinnassa HIFK:ta, joka on tällä hetkellä yksi Liigan arveluttavimmista joukkueista, ja täten matsin veikkaaminenkin on haasteellista.

HPK – HIFK

HIFK katkaisi viime ottelussa neljän matsin tappioputkensa, kun se kukisti Sportin jatkoajalla 4-3. Helsinkiläisten voittomaalista vastasi Ilari Melart, joka teki matsissa kaksi maalia. HIFK löytyy edelleen sarjan häntäpäästä, takanaan ainoastaan SaiPa. Kurssia on käännettävä siis vaikka väkisin.

HIFK ja HPK kohtasivat toisensa tämän kauden avausottelussa. Tuolloin Kerho sai rumaa kyytiä, kun HIFK oli vahvempi numeroin 4-1. Tuon jälkeen Kerho voitti neljä peliä putkeen, johon mahtui mm. tiukka voitto jatkoajalla Tapparasta. Nyt HPK:lla on allaan kahden matsin tappioputki, joten tiukkaa vääntöä on tänään luvassa.

Vieraiden yksi suurimpia ongelmia on ollut heikkous maalinteossa. Kuudessa pelissä Punanutut ovat tehtailleet vaivaiset 13 maalia, vaikka tulivoimaa piisaa. Tason nostamista odotetaan erityisesti mm. Olli Palolalta ja Iiro Pakariselta. HIFK sai kuitenkin henkisesti tärkeän voiton viime pelissä, vaikka kyseessä olikin tahmea voitto. Odotettavissa on tasainen taisto, mutta kertoimet kallistavat allekirjoittaneen näkemyksen vieraiden suuntaan. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa HIFK:n voitosta maistuvan 2.50-kertoimen, joka on kohtuullinen huomioiden jengien välisen tasoeron.