Liiga

Liiga: HPK – Jukurit

Vihje: Jukurit ML Kerroin: 1.85 Alkaa: 11.1. klo 17:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Liigassa pelataan tänään yksi ottelu, kun Hämeenlinnassa nähdään kohtaaminen, jossa vastakkain ovat HPK ja Jukurit. 

HPK – Jukurit

Vuosi sitten tiistainen ottelu HPK:n ja Jukureiden välillä olisi herättänyt ehkä enemmänkin haukotuksia kuin riemunkiljahduksia. Nyt kuitenkin kun kotimainen jääkiekko kärsii myös osaltaan koronakurimuksesta useiden ottelusiirtojen vuoksi ja Jukuritkin on osoittanut Olli Jokisen johdolla olevansa ihan oikea jääkiekkojoukkue, voidaan sanoa, että illan ottelu on oikeasti mielenkiintoinen.

HPK vaihtoi valmentajaa jo alkukaudesta ja penkin taakse nousi Jarno Pikkarainen. Hetken näytti siltä, että HPK ei häviä enää koskaan. Tappioitakin on kuitenkin tullut, siinä samassa hämeenlinnalaiset ovat kuitenkin nousseet kiinni pudotuspelipaikkaan eikä paikka TOP6:ssa ole kaukaa haettua.

Jukurit sen sijaan on pelannut jopa tasaisen hyvin. Toki läpi kauden Mikkelissä on eletty ”putkista”, sillä yksittäisiä voittoja ja tappioita mahtuu koko kauteen vain yksi kumpaistakin. Kaikki muut tappiot ja voitot ovat tulleetkin vähintään kahden matsin sarjoissa.

Viime aikoina näistä kahdesta joukkueesta Jukurit on ollut se vakuuttavampi, vaikka HPK on myös esiintynyt edukseen. Mikkelissä painetaan tällä hetkellä suurella itseluottamuksella eteenpäin, josta kertoo muun muassa kaksi (ansaittua) vierasvoittoa Kärpistä vain muutaman viikon sisään.

Markkinalla tämä matsi on vedetty käytännössä tasabookiksi, joka meille kelpaa. Mikkeliläisten lopullisesta voitosta saa useammastakin paikkaa ylikerrointa ja tällaiseen tilaisuuteen tietenkin tartutaan. Liuskalle siis Jukurit ML.

HPK – Jukurit alkaa tiistaina kello 17:00. Ottelun näyttää suorana C More.