Jääkiekko Liiga

Liiga: HPK – JYP

Vihje: HPK voittaa Kerroin: 2.24 22.9. klo 18:30
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Liiga jatkuu torstaina yhden ottelun voimin, kun HPK ja JYP kohtaavat Hämeenlinnassa. HPK on esittänyt erinomaisia otteita toistaiseksi, kun taas vieraiden kone on yskähdellyt.

HPK – JYP

Molemmat HPK ja JYP pelasivat eilen keskiviikkona. HPK oli ison haasteen edessä, kun se vieraili Nokia Areenalla Tapparan vieraana – ja kuinka ollakaan, joukkue poistui hallilta voittajana Eetu Liukaksen iskiessä maalin jatkoajalla. Ottelu päättyi 3-4. JYP puolestaan hävisi kotonaan TPS:lle 1-4, Aaro Vidgrenin vastatessa ainoasta osumasta.

Kummallakin jengillä on takana neljä matsia. HPK on näistä otteluista hävinnyt ainoastaan kerran, avausottelussaan HIFK:ta vastaan 4-1. JYP sen sijaan on kairannut ainoastaan yhden voiton, joka irtosi viime viikolla Lukkoa vastaan 5-2 numeroin.

Näistä kahdesta HPK vetää pidemmän korren materiaalin puolesta, ja etenkin tämän hetkinen tilanne kallistaa vaakakuppia isännille. Vierailla alkanee olla pienehköä apinaa harteilla, kun taas HPK:lla on takanaan komea voitto Tapparasta. Lisäksi Kerhon tärkeimmät pistenikkarit ovat olleet vauhdissa heti ensimmäisistä peleistä lähtien.

Vetolapulle lähdetään kylmänviileästi hakemaan kotijoukkueen suoraa voittoa. Tästä esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimen 2.24, joka kelpaa pelattavaksi.