Liiga

Liiga: HPK – Kärpät

Vihje: Kärpät Kerroin: 1.79 Alkaa: 26.1. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

Liiga-kierroksella kohtaa kaksi kauden suurinta pettymystä, kun kriisissä oleva HPK saa vastaansa tahmeasti esiintyneen Oulun Kärpät.

Liiga: Joko HPK:n katastrofaalinen putki katkeaa?

30. lokakuuta 2020. Tuo on päivämäärä, jolloin HPK on edellisen kerran napannut kolmen pisteen voiton. Aikaa on kulunut siis kohta kolme kuukautta. Tämän jälkeen on pelattu 17 ottelua, joista on irronnut kaksi kahden pisteen voittoa. Sarjajumbona olevan Kerhon matka pudotuspeleihin on 15 pistettä, joten vain ihme nostaa joukkueen vielä mukaan taistoon.

Kärpät on niin ikään suuri pettymys. Vasta 9. sijalla olevalta joukkueelta odotettiin jälleen paljon, mutta esitykset ovat olleet tahmeita. Nyt jos koskaan olisi aika kääntää kurssi, kun täysin ilman suuntaa lipuva HPK asettuu vastaan.

Kaikki netin parhaimmat vetovihjeet löydät Pallomeri.netin Vedonlyöntivihjeet lähteistä -osiosta!