Jääkiekko Liiga

Liiga: Ilves – Ässät

Vihje: Ilves -1,5 Kerroin: 2.16 14.9. klo 18:30
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Päivän toisessa vetovihjeessä siirrytään Nokia Areenalle, missä Ilves saa vieraakseen Porin Ässät. CHL:ssä takkuillut Ilves kantaa selvää ennakkosuosikin viittaa, ja paineet avausvoitolle voivatkin olla kovat.

Ilves – Ässät

Ilves on yksi niistä joukkueista, jotka ovat vahvistuneet sitten viime kauden. Tämän seurauksena Tupsukorvat rankataankin mestaruuskertoimissa kolmen parhaan joukkoon Kärppien ja Tapparan sekaan. Rosterista löytyy uusina hankintoina mm. Aku Räty, Henrik Haapala, Jyrki Jokipakka sekä Otto Latvala. 

Karri Kiven Ässät on kokenut dramaattisia muutoksia sitten viime kauden. Seuraa vaihtoi yli kymmenen pelaajaa, ja uutta verta hankittiin mittavasti tilalle. Ässillä ei ehkä ole kasassa Liigan nimekkäimpiin kuuluva nippu, mutta potentiaalia yllätyksiin siltä löytyy.

Kotijoukkue Ilveksen alkukausi on ollut tahmea, nimittäin se majailee CHL:ssä omassa lohkossa viimeisellä sijalla. Ainoan voiton se on onnistunut kaivamaan Salzburgista jatkoajalla 2-3. Tänään jengille kelpaa vain voitto, ja se pitäisi irrota mikäli CHL-tappioista on opittu ja ne on onnistuttu nollaamaan. Sen verran nimekäs ja kokenut joukkue isännillä on kasassa, että tähän luotetaan. Coolbet tarjoaa Ilveksen vähintään kahden maalin voitosta kertoimen 2.16, mikä painetaan rohkeasti vetoliuskalle.