Jääkiekko Liiga

Liiga: Ilves – HPK

Vihje: Yli 5,5 maalia Kerroin: 2.24 1.10. klo 17:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Liigassa pelataan lauantaina täysi ottelukierros, eli lätkäfaneille on luvassa herkkua! Pelivihjeessä siirrytään Nokia Areenalle, missä Ilves isännöi HPK:ta.

Ilves – HPK

Ilveksen alkukausi on ollut melkoista ilotulitusta, ja jengi löytyykin sarjataulukon piikkipaikalta. Tämä näkyy myös kertoimissa, sillä isäntien voitosta irtoaa kerroin 1.70. Kerhon kerroin vastaavasti on jopa 4.50, mutta hämeenlinnalaisia ei missään nimessä sovi aliarvioida.

Ilveksellä on takanaan kummallinen, 7-4 tappio KalPaa vastaan. Jengi on kuitenkin saanut vetää useamman päivän happea, joten tappio on jo nollattu. Ykköskentässä muun muassa pelaavat Henrik Haapala ja Petri Kontiola esiintyivät hiukan vaisusti, mutta etenkin Kontiola on saanut hyvän startin kauteen.

HPK:lla on takanaan 3-2 voitto HIFK:sta. Kerho onnistui jatkamaan helsinkiläisten tuskaa, joten kyseessä oli tärkeä voitto. Tätä ennen alla oli kaksi tappiota. HPK on esiintynyt erinomaisesti, ja se on pelannut hyvin nimenomaan kovia jengejä vastaan.

Ilves lähtee taistoon selkeänä suosikkina, sitä ei voi kiistää. Kerho on kuitenkin osoittanut että se kykenee laittamaan kampoihin myös altavastaajan asemassa, joten voittajan veikkaaminen jätetään tänään väliin. Sen sijaan maalimäärien betsaaminen kiinnostaa, ja lapulle painetaankin yli 5,5 maalin -veto. Molempien matseissa verkkoja on heilutettu noin viisi kertaa per peli, ja Coolbet tarjoaa vedosta maistuvan 2.24-kertoimen.