Jääkiekko Liiga

Liiga: Ilves – KalPa

Vihje: KalPa Money Line Kerroin: 2.62 19.3. klo 17:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Tänään lauantaina pelataan viimeinen viikonloppu-kierros Liigassa runkosarjan osalta. Allekirjoittaneen silmään yksi maukkaimmasta taistoista nähdään Nokia Areenalla, kun Ilves saa vieraakseen KalPan.

Ilves – KalPa

Tämän kauden osalta joukkueet ovat kohdanneet kolmesti, joista KalPa on voittanut kaksi. Tämä, sekä kuopiolaisten panokset huomioiden Ilveksen valtaisa ennakkosuosikin asema kertoimien valossa ihmetyttää.

Läpi kauden erinomaisesti esiintynyt Ilves taistelee vielä runkosarjan piikkipaikasta, joka on tällä hetkellä Tapparan hallussa. Todennäköisempi lopputulos on nykyinen toinen sija, mikä myöskin on hatun noston arvoinen suoritus Tupsukorvilta. KalPan tilanne sen sijaan on vähintäänkin huolestuttava. Jengi pitää tällä hetkellä runkosarjan yhdennettätoista sijaa, mikä ei oikeuta pudotuspelipaikkaan. Joukkueella on vielä kuitenkin kaksi ottelua jäljellä, ja nyt puhutaan siis elintärkeistä pisteistä.

Ilves on ollut koko Liigan kovin maalintekijä, eli selkein ero löytyy nimenomaan yläkerrasta. KalPalla kuitenkin löytyy tulivoimaa millä vastata tähän – tosin kuopiolaisten ruuti on viime matseissa ollut märkää. Tämän täytyy muuttua tänään, mikäli jengi mielii pisteet saada matkaan. Muutoin KalPalla on kaikki avaimet napata jopa täysi pistepotti Tampereelta, mikäli harteilla ei lepäile liian iso apina.

Kotijoukkue on näistä kahdesta kovempi joukkue, runkosarja on sen osoittanut. KalPa on kuitenkin pakkovoiton edessä, toisin kuin Ilves, jolle tappio ei käytännössä tarkoita mitään. Luotetaan tässä kohtaa motivaation painavan vaakakupissa eniten! Coolbet tarjoaa vieraiden lopullisesta voitosta huikean 2.62-kertoimen! Tämä poimitaan lapulle.