Liiga

Liiga: Ilves – Kärpät

Vihje: Ilves Kerroin: 2.01 17.1.2022 klo 17:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

Liigassa pelataan tänään yksi ottelu. Tämä viikko on poikkeuksellinen, sillä tällä viikolla pelejä pelataan jokaisena viikonpäivänä. Tämän illan ottelussa vastakkain ovat Ilves ja Kärpät.

Ilves – Kärpät

Tällä viikolla Liigan ystävät saavat nauttia kotimaisesta jokaisena päivänä, sillä tämä viikko sisältää otteluita kaikkina seitsemänä viikonpäivänä.

Maanantai-illan ottelussa vastakkain ovat Ilves ja Kärpät. Kumpikin joukkueista majailee sarjataulukon kärkipäässä, Ilves on toisena ja Kärppien sijoitus on tällä hetkellä neljäs.

Ilves on pelannut tuloksellisesti tasaisen hyvin. Tähän otteluun se lähtee yhdeksän ottelun pisteputkessa. Ilveksen trendi läpi kauden on ollut pelata lähes koko ajan paremmin, kuin tilastot antavat olettaa. Ainakaan toistaiseksi ei ole variantin pirulainen pahemmin päässyt puraisemaan.

Kärpät sen sijaan on ollut viime aikoina heikompi kuin muut kärjen joukkueet ja se onkin pudonnut hieman HIFK:n ja Ilveksen kyydistä. Kummankin joukkueen pelaaminen kotikaukalossa on ollut Liigan eliittiä (Kärppien saldo kotikaukalossa paras, Ilveksen toiseksi paras) mutta vieraissa etenkin oululaisilla on ollut vaikeampaa. Vieraskaukalossa se on ollut niin pisteissä kuin pelillisestikin vain sarjan keskikastia.

Kun huomioidaan joukkueiden viimeaikaiset otteet kaukalossa, joukkueiden erot koti- ja vieraspelaamisessa, niin voi sanoa, että Ilveksen suoralle voitolle saatavat yli kahden kertoimet ovat varsin maistuvia. Liuskalle lähteekin siis Ilveksen suoraa voittoa.

Ilves – Kärpät alkaa tänään maanantaina kello 17:00 ja ottelu on katsottavissa C More -palvelusta.