Jääkiekko Liiga

Liiga: Ilves – Kärpät

Vihje: Alle 4,5 maalia Kerroin: 1.92 27.9. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Tiistaina Liigassa tahkotaan neljä matsia. Ehdottomasti kiinnostavin pelataan Nokia Areenalla, jonne Ilveksen vieraaksi saapuu Kärpät.

Ilves – Kärpät

Vastakkain asettuu kaksi Liigan kärkijengiä: Ilves istuu piikkipaikalla neljäntoista pisteen turvin, kun Kärpät hengittää perässä kolmen pisteen päässä. Ilveksellä on kuitenkin takanaan kaksi matsia enemmän. Mainitaan vielä, että Lauri Marjamäen suojatit ovat ainoa joukkue, joka ei ole hävinnyt vielä yhtään peliä.

Kotijoukkue Ilves on saanut uskomattoman startin kauteen. Joukkueella on muun muassa takanaan 3-0 voitto Tapparasta, joka lienee Liigan pelätyin joukkue tällä hetkellä. Veskari Marek Langhamer on torjunut kiekkoja vajaalla 97 torjuntaprosentilla, ja mies aloittanee myös tänään tolppien välissä.

Kärppien taival on toistaiseksi ollut erinomaista. KHL:stä Ouluun siirtyneet pelaajat ovat suoriutuneet kiitettävästi, ja hatunnosto lähtee myös maalivahti Joel Blomqvistille joka on on päästänyt ottelua kohden 0.99 osumaa selän taa. Kärpät lähtee kertoimien valossa illan otteluun kohtuu selvänä ennakkosuosikkina – Coolbet tarjoaa Ilveksen voitosta kertoimen 3.10, kun taas oululaisten voitosta rahat saa takaisin 2.24-kertaisena. Voittajan veikkaaminen jätetään kuitenkin väliin.

Maaliodottama on näiden kahden välillä alhaalla. Vastakkain on kaksi tulikuumaa veskaria ja puolustuspeli toimii kummallakin. Olisi hiukan yllättävää, jos tässä mittelössä mässäiltäisiin maaleilla. Vetolapulle painetaan alle 4,5 maalin -veto, mistä irtoaa artikkelin kirjoitushetkellä kerroin 1.92.