Liiga

Liiga: Jukurit – JYP

Vihje: Jukurit -1,5 maalia Kerroin: 1.91 22.1.2022 klo 17:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Jukurit - JYP KHL Sport - Tappara Venäjä - USA liiga jukurit - saipa jääkiekko tuto - fps lätkä vetovihjeet 11

Liigassa pelataan tänään tämän hetkisen tiedon mukaan kolme ottelua. Mikkelissä toisistaan mittaa ottavat Jukurit ja JYP.

Jukurit – JYP

Mikkelissä pelataan kerrassaan mielenkiintoinen ottelu Jukureiden ja JYPin välillä. Mielenkiintoa otteluun lisää vetovalinta, johon ei vielä muutama vuosi sitten olisi kukaan uskonut – ainakaan tuollaisella kertoimella.

Mainiosti yli kaikkien odotusten tällä kaudella esiintynyt Jukurit hävisi eilen HPK:lle tylyin lukemin 1-5. Olli Jokisen ryhmältä ei tällä kaudella ole oikeastaan kertaakaan nähty kahta huonoa ottelua peräkkäin ja tänään vastustajakin hieman helpottuu, joten uskon mikkeliläisten palaavan takaisin voittojen tielle.

JYPin tilannetta ei ainakaan helpota se, että Brad Lambert nosti kytkintä ja siirtyi Lahteen ja joukkueen tämän kauden komeetta Joakim Kemell on sivussa kokoonpanosta pienen vamman vuoksi.

Jukurit on aidosti laadukas joukkue ja sen pelaaminen on ollut pienen alkukankeuden jälkeen hyvää. Jokisen joukkue on vahvasti menossa kohti pudotuspelejä ja jopa kuuden parhaan joukkoon, johon harva olisi ennen kauden alkua uskonut.

JYP sen sijaan ei ole koko kaudella vakuuttanut ja Kemellin tehokas kausi on ollut jyväskyläläisten ainoa valonpilkahdus. Uskon, että Jukurit palaa tänään kotikaukalossa voittokantaan ja tekee sen tyylillä. Liuskalle lähteekin siis Jukurit -1,5 maalia – ehkä ensimmäistä kertaa Lasinilkan vetohistoriassa, ainakin ensimmäistä kertaa alle kahden kertoimella.

Jukurit – JYP alkaa kello 17:00 ja ottelun voi katsoa suorana C More -palvelusta.