Liiga

Liiga: Jukurit – Kärpät

Vihje: Kärpät Kerroin: 1.52 Alkaa: 16.3. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

Liiga-kierroksella pelataan tiistaina viisi ottelua, joista pelivalintamme tulee Jukurit-Kärpät-ottelusta. Hypätään vierasjoukkueen kelkkaan!

Kärpät tekee hakkelusta Jukureista

Jukurit sai viime ottelussa 13 ottelun tappioputkensa katki, mutta se on vain hetkellinen helpotus. Kärpät tarvitsee pisteitä kipeästi nostaakseen sijoitustaan eikä se tule antamaan mitään armoa mikkeliläisjoukkueelle.

Kärpillä on vieläpä alla 4-0-tappio HPK:lle, joten joukkue on taatusti halukas pesemään kasvonsa. Materiaaliero, kuten myös pelilliset asiat puoltavat vierasvoittoa. Ei olisi yllätys, mikäli lukemat karkaisivat jopa astetta suuremmiksi.

Kärppien kokoonpano on terveenä, joten sieltäkään puolelta ei ole tulossa apuja Jukureille. Tilanne on isäntien kannalta, niin epötoivoinen, että lapulle ei voi laittaa muuta kuin vierasvoittoa.