Liiga

Liiga: Jukurit – Kärpät

Vihje: Kärpät Kerroin: 1.73 Alkaa: 10.2. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Liiga tarjoilee parhaan pelivalinnan keskiviikolle, sillä Kärppien voitto suorastaan tuoksuu ilmassa Mikkelin Jukureita vastaan.

Kärpät saanut koneensa käyntiin

Oulun Kärppien Liiga-kausi on ollut tahmea, mutta viime aikoina kone on tulosten valossa käynnistynyt. Tähän suurin syy on parantunut puolustuspeli, sillä viidessä edellisessä ottelussa omiin on mennyt varsinaisilla peliajoilla ainoastaan neljä maalia.

Jukureiden meininki on ollut hieman surullisempaa, sillä vaikka joukkue onnistui voittamaan vieraissa JYPin ja SaiPan, niin kotona on tullut lunta tupaan. Ässät haki Mikkelistä murskaavan 7-0-voiton ja edellinen ottelu päättyi 4-7-tappioon Tapparaa vastaan.

Kärppien materiaali on selvästi parempi ja kun itseluottamus on vihdoin kääntynyt nousuun, niin Jukureiden kaltaiset joukkueet ovat vain välipala oululaisille.