Jääkiekko Liiga

Liiga: Jukurit – KooKoo

Vihje: KooKoo +0,5 Kerroin: 2.05 3.4. klo 17:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Tänä sunnuntaina lätkäfaneille on tarjolla melkoista herkkua, sillä tarjolla on mm. Liigan pudotuspelejä sekä useampi prime time NHL -matsi. Pelivihjeessä siirrytään Kouvolaan, missä KooKoo ja Jukurit kohtaavat viidennessä osaottelussa.

Jukurit – KooKoo

Jukurien ja KooKoon välinen ottelusarja starttasi vastoin odotuksia – KooKoo nappasi kahdesta ensimmäisestä taistosta voitot varsinaisella peliajalla. Jotain sarjan lähtökohdista kielii se, että KooKoon kerroin ensimmäisessä ottelussa oli noin 3.50, ja Jukureilla reippaasti alle kaksi. KooKoo on kuitenkin näyttänyt, että altavastaajan asemasta huolimatta sillä on kaikki avaimet käsissään Jukurien kaatoa varten.

Olli Jokisen suojatit on napannut kaksi tiukkaa voittoa putkeen, eli ottelusarja on nyt tasan 2-2. Edellinen peli päättyi Jukurien 2-3 voittoon jatkoajalla, ja sitä edellisessä Jukurit nappasi voiton 1-0 lukemilla.

Isännät on kertoimien valossa merkattu entistä suuremmaksi ennakkosuosikiksi. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa vierasjengin voitosta huimaa 4.15-kerrointa. Jukurit on ennakkosuosikin asemansa ansainnut, se nähtiin jo runkosarjassa. Selkeimmät erot näiden kahden välillä löytyy hyökkäysosastosta ja erikoistilannepelaamisesta, missä Jukurit vie pidemmän korren. Neljässä edellisessä pelissä KooKoo on kuitenkin paljastanut kyntensä, eikä jengiä todellakaan sovi aliarvioida. Vetolapulle painetaan KooKoo / tasapeli -veto: tästä irtoaa maistuva 2.05-kerroin!