Jääkiekko Liiga

Liiga: Jukurit – Tappara

Vihje: Alle 4,5 maalia Kerroin: 2.11 26.10. klo 18:30
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

Keskiviikon Liiga-kierroksella nähdään neljä ottelua. Pelivihjeessä otetaan suurennuslasin alle Jukurien ja Tapparan välinen kohtaaminen, joka pelataan Mikkelissä.

Jukurit – Tappara

Olli Jokisen Jukurit ei ole suoriutunut odotetulla tavalla. Kaudesta on pelattu noin neljäsosa, ja mikkeliläiset löytyvät runkosarjasta toiseksi viimeiseltä sijalta, jaetulla sijalla SaiPan kanssa. Tekeminen on ollut ailahtelevaa, ja jengi on nojannut hyvin pitkälti Juha-Matti Aaltosen ja Pekka Jormakan tekemiseen. Jukurit on tehtaillut yhteensä 31 maalia, ja Jormakka sekä Aaltonen ovat olleet yhteensä mukana peräti 18 maalissa. Miehet ovat tehtailleet peräti 38 prosenttia joukkueen osumista. Tasaisuus siis uupuu.

Tapparan kone yskähteli alkukaudesta, mutta nyt joukkue on voittanut Liigassa putkeen viisi ottelua, ja kuusi mikäli mukaan lasketaan CHL-ottelu Salzburgia vastaan. Mestiksestä Tapparaan siirtynyt maalivahti Vilho Heikkinen on pelannut joukkueen kolme viimeistä peliä, päästäen taakseen ainoastaan yhden osuman. Joukkueen perus tekeminen on ollut kunnossa, vaikkakin maalinteossa on vielä parantamisen varaa potentiaaliin nähden.

Tasoero on tässä kohtaa selvä. Tappara on näistä kahdesta selvä ennakkosuosikki, syystäkin. Maaliodottama tuskin on korkealla, kun huomioidaan Tapparan onnistunut maalivahti- sekä puolustuspeli, sekä hiukan märkä ruuti. Vetolapulle haetaan alle 4,5 maalin -veto, mistä Coolbet tarjoaa artikkelin kirjoitushetkellä maistuvan 2.11-kertoimen.