Liiga

Liiga: Jukurit – Tappara

Vihje: Tappara Kerroin: 1.57 Alkaa: 28.10. klo 18:30
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

Liiga tarjoilee keskiviikkona todella maukkaan kohteen, josta Coolbetilta saa irti markkinoiden korkeimman kertoimen.

Tappara ei anna armoa Jukureille keskiviikon Liiga-kierroksella

Tapparan lähtökohdat otteluun ovat taatusti nälkäiset, sillä alla on tappio Ilvekselle numeroin 5-2. Jukurit on selvästi sarjan heikoin jengi ja tehot ovat käytännössä täysin NHL-laina Vitali Abramovin harteilla.

Tappara on jokaisella osa-alueella laadukkaampi nippu, jonka ei tarvitse saada koneestaan edes kaikkia irti, kun se hakee täyden pistepotin Mikkelistä. Jukurit putosi takaisin maan pinnalle kahden voiton jälkeen, kun KooKoo nappasi varmalla suorituksella kahdesti 4-1-voiton.

Tappara ei saa missään nimessä kompuroida Mikkelissä, joten uskotaan siihen, että kirvesrinnat hakevat täyden pistepotin. Kerroin ei ole mikään hulppea, mutta markkinoiden korkein lappu on tarjolla Coolbetilta. Se kelpaa lapulle!