Liiga

Liiga: JYP – HPK

Vihje: HPK ML Kerroin: 1.96 11.3. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Liiga tarjoilee torstaille kaksi ottelua, mutta panokset ovat sitäkin kovemmat, sillä nyt taistellaan viimeisestä pudotuspelipaikasta.

HPK pakkovoiton edessä

Surkeasti Liiga-kauden aloittanut HPK on herännyt vielä mukaan taisteluun, mutta herpaantumiseen ei ole enää varaa. Torstaina edessä on sellainen ottelu, joka on käytännössä pakko voittaa. Nimittäin toiseksi viimeisenä oleva JYP on jo käytännössä menettänyt mahdollisuutensa, joten joukkue pelaa vain kunniasta.

Kerholla ei yksinkertaisesti ole varaa pistemenetyksiin, sillä samaan aikaan pelata Sport-Jukurit-ottelu, jossa isännät ovat vahvasti matkalla voittoon. HPK:n tappio voisikin tarkoittaa sitä, että huimasti kaventunut ero voisi kasvaa jälleen 10 pisteeseen.

Vierasjoukkueen motivaatio on niin tapissa, että laitetaan Kerhoa lapulle todella maukkaalla kertoimella. Laitetaan varmistuksena Moneyline-voitto, johon kelpaa myös varsinaisen peliajan jälkeinen tulos.