Jääkiekko Liiga

Liiga: KalPa – HPK

Vihje: HPK Money line Kerroin: 2.62 13.10. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Torstaina Liigassa pelataan yksi matsi, kun HPK ja KalPa kohtaavat Hämeenlinnassa. Lähtökohtaisesti odotettavissa on tasainen taisto – vaikka kertoimet antavat muuta olettaa.

KalPa – HPK

Vierasjoukkue HPK löytyy sarjataulukon seitsemäneltä sijalta, ja KalPa hengittää perässä yhden pisteen erolla. Joukkueiden tekeminen tähän asti on kuin peilikuva toisistaan: molemmilla on alla vain neljä tappiota, lisäksi viime peleissä kummankin jengin voittoputki tuli päätökseen. KalPa oli voittanut viisi peliä putkeen kunnes KooKoo kukisti tämän lauantaina 1-0. Vastaavasti HPK:n neljän pelin voittoputki päättyi lauantaina Pelicansia vastaan 1-2 lukemin.

Mielenkiintoista on, ettei Tommi Miettisen KalPa ole vielä hävinnyt yhtään matsia kotiareenallaan. Kerhon rekordi vieraspeleissä on kuitenkin ollut vakuuttava, joten liekö kuopiolaisten kotitaika voisi tänään murtua? Paperilla jengit ovat äärimmäisen tasaisia, tosin HPK on ollut lievästi vakuuttavampi oman pään pelissä, mikä on näyttäytynyt selkeästi vähäisempänä päästettyjen maalien määränä.

Coolbet tarjoaa KalPan voitosta kertoimen 1.90, kun taas HPK:n voitosta rahat saa takaisin jopa 3.80-kertaisena. Allekirjoittaneen silmään Kerho ei missään nimessä ole näin suuri altavastaaja tässä matsissa, joten tässä kohtaa on ehdottomasti hypättävä vieraiden kelkkaan. Vetolapulle painetaan vieraiden lopullinen voitto (sisältää jatkoajan ja rankkarit), mistä saa huikean 2.62-kertoimen!