Liiga

Liiga: KalPa – Ilves

Vihje: Ilves ML Kerroin: 1.83 Alkaa: 13.1. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Liigassa pelataan tänään torstaina kaksi ottelua. Kuopiossa nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen, kun KalPa saa vieraakseen sarjakärjen Tampereelta, kun Ilves saapuu Kuopioon.

KalPa – Ilves

Kotimaisen jääkiekon lippulaiva Liiga tarjoilee tänään kaksi ottelua. Tämän vihjeen osalta ollaan Kuopiossa.

Kotijoukkue KalPalla on takanaan viikon mittainen tauko peleistä. Edellisen kerran se oli tositoimissa loppiaisena, kun HIFK kaatoi kuopiolaiset Helsingissä jatkoajalla. Noin kolmen ja puolen viikon ajanjaksolla KalPa on pelannut vain tuon yhden ottelun. Joukkueen piti matkata Sveitsiin Spengler Cupiin, jonka vuoksi kuopiolaisilla oli tauko otteluista Liigan osalta. Spengler Cup kuitenkin peruuntui ja KalPa on päässyt keskittymään vain harjoitteluun.

Vierasjoukkue Ilves sen sijaan on ollut tositoimissa ja tuloksellisesti onkin. Tämän vuoden puolella tamperelaiset ovat pelanneet kolme ottelua, napanneet kolme voittoa ja nousseet siinä samalla sarjan piikkipaikalle.

Tämän illan ottelussa näen, että Ilves saa jo pelkästään pelituntuman vuoksi etua, kun kotijoukkue KalPa on joutunut kärvistelemään pelkästään harjoitusten muodossa. Pieni harjoitusjakso kesken kauden ei toki pahaa tee, mutta kaksi ottelua noin kuukauden mitassa on todella vähän. HIFK:a vastaan huono pelituntuma näkyi ja helsinkiläiset näyttivät ottelun alussa menevän menojaan. KalPa tulee otteluun varmasti valmiimpana kuin Helsingissä, siitä ei ole epäilystäkään.

Kuopiossa ollaan vierasjoukkueen kelkassa. Markkinalla matsi on vedetty käytännössä tasabookiksi ja tämä vain kelpaa meille. ML-kertoimissa etua löytyy Ilveksen kautta ja siihen tartutaan myös kiinni. Kovavireisen ja laadukkaan sarjakärjen kelkkaan on mukava hypätä.

Ottelu alkaa kello 18:30 ja se on katsottavissa C More -palvelusta.